Pyjama van Disney Frozen


Grote foto pyjama van disney frozen kinderen en baby overige
€ 12,95
Locatie Achtmaal  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


// var heaven=heaven||{};heaven.addListener=function(element,type,callback){if(element.addEventListener)element.addEventListener(type,callback);else if(element.attachEvent)element.attachEvent('on'+type,callback)};heaven.pushError=function(e,url,line){heaven.JSerrors=heaven.JSerrors||[];if(heaven.JSerrors.length<10){if(e.error&&e.error.message&&e.error.stack)heaven.JSerrors.push({action:e.error.message,label:e.error.stack});else if(typeof e=='string'&&typeof url=='string'&&typeof line=='number')heaven.JSerrors.push({action:e,label:url+' ['+line+']'})}};heaven.sendError=function(e,url,line){if(e.error&&e.error.message&&e.error.stack)ga('send','event','JS Errors',e.error.message,e.error.stack,{nonInteraction:true});else if(typeof e=='string'&&typeof url=='string'&&typeof line=='number')ga('send','event','JS Errors',e,url+' ['+line+']',{nonInteraction:true})};heaven.addListener(window,'error',function(e,url,line){if(!heaven.error_array_handled)heaven.pushError(e,url,line);else heaven.sendError(e,url,line)}); // Disney Frozen Meisjes Pyjama


 ●  voorkant 100% polyester, 100% Cotton / Grey: 60% Cotton, 40% polyester, Onderhoudstips: wasmachine 40


Pyjama van Disney Frozen

WELKOM BIJ DARU-DEALS!!

Uw adres voor leuke en betaalbare licentie kleding en accessoires. Wij verkopen originele Disney kleding! Regelmatig komen er nieuwe producten bij en mocht er onverhoopt uw maat er niet meer bij staan of heeft u een idee wat een leuke aanvulling kan zijn voor het assortiment, aarzel dan niet en stuur een bericht via de contactpagina, of laat een reactie achter in het gastenboek.

Nu gratis verzenden bij een bestelling vanaf € 35,- !! Wij streven er naar om uw bestelling na ontvangst van de betaling binnen 48 uur te verzenden. Meestal is voor 15 uur besteld dezelfde werkdag nog verzonden! Voor meer informatie kijk dan bij informatie onder het knopje verzenden en levertijden.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): FRZ-1338
 ● Type kledingstuk: Nacht- of Onderkleding
Kenmerken: Kopen in Achtmaal

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22989334

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.

Achtmaal, Noord-Brabant
+31651580623

E-mail deze adverteerder