Pyjama van Star Wars (Stormtrooper)


Grote foto pyjama van star wars stormtrooper kinderen en baby overige
€ 11,95
Locatie Achtmaal  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Pyjama van Star Wars (Stormtrooper)

100% katoen

Star Wars ( Sterrenoorlogen ) is een Amerikaanse epische space-opera-franchise die bestaat uit een filmserie bedacht door George Lucas. In 2012 werd zijn bedrijf Lucasfilm overgenomen door de Walt Disney Company.[1]

Star Wars bestaat anno 2016 uit twee afgeronde trilogieën en één film van een geplande trilogie:


 ● De Oorspronkelijke trilogie (1977-1983)
 ● De Prequel-trilogie (1999-2005)
 ● De Sequel-trilogie (2015-2019)


De eerste twee trilogieën hebben in de loop van de jaren verschillende nabewerkingen gehad. De films samen werden genomineerd voor 25 Oscars, waarvan er tien werden gewonnen. De filmserie heeft geleid tot een media-franchise buiten de filmreeks om genaamd de Expanded Universe.

De franchise portretteert een universum dat zich afspeelt in een sterrenstelsel dat wordt omschreven als ver, ver weg. Het toont vaak de Jedi als een representatie van het goede, in strijd met de Sith, hun kwade tegenhanger. Hun wapen van keuze, het lichtzwaard, wordt algemeen erkend in de popcultuur. Het fictieve universum bevat ook veel thema’s, met name invloeden van filosofie en religie. Een voorbeeld hiervan is De Kracht (The Force).

Informatie over Star Wars is te vinden via:

http://nl.starwars.wikia.com/


Pyjama van Star Wars (Stormtrooper)

 ● 100% katoen
 ● was advies 30 gradenWELKOM BIJ DARU-DEALS!!

Uw adres voor leuke en betaalbare licentie kleding en accessoires. Wij verkopen originele Disney kleding! Regelmatig komen er nieuwe producten bij en mocht er onverhoopt uw maat er niet meer bij staan of heeft u een idee wat een leuke aanvulling kan zijn voor het assortiment, aarzel dan niet en stuur een bericht via de contactpagina, of laat een reactie achter in het gastenboek.

Nu gratis verzenden bij een bestelling vanaf € 35,- !! Wij streven er naar om uw bestelling na ontvangst van de betaling binnen 48 uur te verzenden. Meestal is voor 15 uur besteld dezelfde werkdag nog verzonden! Voor meer informatie kijk dan bij informatie onder het knopje verzenden en levertijden.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): EP2168-BL
 ● Type kledingstuk: Nacht- of Onderkleding
Kenmerken: Kopen in Achtmaal

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22989347

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.