Senioren koppelbed Eland Cabana


sinds 18-2-2021 03:05:43

  • Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto senioren koppelbed eland cabana kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 399
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Senioren koppelbed Eland in de kleur cabana

*** uit voorraad leverbaar ***

Koppelbedset normaal € 699,00 nu ACTIEPRIJS € 399,00

Leverbaar in de maat: 2 x 80 x 200 (160 x 200)
Dit praktische 2-persoons senioren ledikant wordt inclusief wielen geleverd.
De bedden zijn aan de achterzijde gekoppeld en kunnen dus zowel los als tegen elkaar worden geplaatst. U kunt ze uit elkaar rijden, zodat u de bedden gemakkelijk kunt opmaken en er onderdoor kunt stofzuigen. Ook erg handig wanneer verzorging dient te worden verleend. Een ideaal seniorenbed!

De middelste zijdes zijn lager geplaatst zodat u geen vervelende naad of tussenruimte voelt.
Wij kunnen u ook diverse soorten matrassen en bodems leveren, zowel vlak als verstelbaar.
U bent van harte welkom in onze showroom om de bedden in het echt te komen bekijken. We geven u dan graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
U kunt ervoor kiezen het bed zelf te monteren , maar dit ook aan een van onze monteurs overlaten. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.


 ● 


Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22474390 Meld aan Aanbodpagina