Slaapzak - spreidbroekje/ Heup Dysplasie L


sinds 7-7-2020 4:11:32

  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
  • Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige Grote foto slaapzak spreidbroekje heup dysplasie l kinderen en baby overige
prijs: € 59,99
Locatie : Achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Stage 2 Transition Bag Heup Dysplasie. Afritsbare mouwtjes Maat L 1.0 TOG Slaapzak speciaal ontwikkeld voor kinderen met heupdisplasie, en die daardoor een spreidbroekje dragen.

Jij kon steeds geen slaapzak vinden voor je baby die een spreibroekje draagt? Wij snappen dat dat lastig is, en daarom hebben we nu deze onmisbare slaapzak opgenomen in ons assortiment!

De SwaddleUp™ Hip Harness slaapzak is gemaakt voor baby's die worden behandeld voor heupdysplasie. Door de extra brede onderkant past deze slaapzak over de spreidbroek of de gipsbroek. De brede Love to Dream Hip Harness slaapzakken zijn door het International Hip Dysplasia Institute erkend als "Hip-Healthy" product. De slaapzak heeft een normale lengte waardoor de slaapzak ook past als de spreidbroek of de gipsbroek niet meer om hoeft.
De 'hip' slaapzak is geschikt voor baby’s van 4 tot 9 maanden. De SwaddleUp™ Hip Harness babyslaapzak is ontworpen om de overgang van ingebakerd slapen naar slapen in een reguliere slaapzak zo eenvoudig mogelijk te maken, zowel voor jou als voor je kleintje.
Hoe werkt het?
Zodra je baby de eerste signalen geeft van rollen, moet je het inbakeren gaan afbouwen. Als je merkt dat je baby zich probeert om te draaien in bed, rits je 1 van de mouwtjes van de slaapzak. Zo is 1 arm vrij en de andere nog ingebakerd. Laat je baby een paar nachten zo slapen. Als naar een paar nachten je baby hieraan gewend is geraakt. Nu kun je de andere mouw eraf ritsen, waardoor beide armen vrij zijn. Het is één van de eenvoudigste manieren om het inbakeren af te bouwen én je baby in zijn eigen slaapritme te houden.
Veiligheid en comfort
De SwaddleUp™ Hip Harness zit niet strak, oogt mooi en is vooral veilig. Deze Hip Harness Transition Bag bieden alle ruimte aan de beentjes om te spreiden terwijl de baby de spreidbroek draagt. En zorgt ervoor dat de heupjes genoeg ruimte hebben. Verkeerd inbakeren kan heupdysplasie veroorzaken. In de buik zijn de beentjes gekruist en naar voren gebogen. Het plotseling strekken van de benen in een staande positie kan de heupgewrichten ontwrichten. Goed inbakeren is één van de dingen die je kan doen om de (verdere) ontwikkeling van heupdysplasie te voorkomen.
Heupvriendelijk inbakeren, waarbij geen heupdysplasie wordt ontwikkeld, betekent dat de beentjes gespreid kunnen worden met de knietjes omhoog. Dit is de juiste positie van de heupjes voor de natuurlijke ontwikkeling van het heupgewricht. De Love to Dream Hip Harness™ zijn gecertificeerd met “Hip Healthy” by the International Hip Dysplasia Institute’.
De slaapzak heeft geen koordjes die los kunnen raken of klittenbandsluitingen waaraan een baby zich kan bezeren, maar sluit middels een verdekte two-way ritssluiting. Voor het verschonen van de luier hoef je alleen de ritssluiting een stukje te openen. 
Materiaal
De Hip Harness transition is gemaakt van speciaal ontworpen enkel laags katoen van 1.0 TOG.
De stof is ademend en zorgt voor een betere temperatuur regeling.
Bestaat uit: 93% katoen, 7% elastaan

Voordelen SwaddleUp™ inbakerslaapzak:
• Bevordert natuurlijke slaaphouding voor baby’s
• Eenvoudig te sluiten d.m.v. two-way ritssluiting
• Speciale heupvriendelijke pasvorm zodat het kan worden gedragen over een heupdysplasia harnas of brace
• Warmte regulerend (1.0 TOG 20 - 24°C)
• Leverbaar in 2 maten
• Gemaakt van speciaal ontworpen één laags stretchstof van 100 % katoen
• Bekroond met meerdere Awards
Gemakkelijk te onderhouden: wasbaar in de machine en wasdroger
Kenmerken: Kopen in AchelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23667764 Meld aan Aanbodpagina