Maxi-Cosi e-Safety - Slim kussen voor autostoeltjes


sinds 12-4-2023 13:42:43


prijs: € 29,95
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Je wilt niet dat het gebeurt, maar er zijn elk jaar ouders zoals jij die het overkomt. Ze laten hun kind onopzettelijk achter in de auto en de ellende is niet te overzien. Dit is nu gelukkig heel eenvoudig te voorkomen met het slimme Maxi-Cosi e-Safety kussen. 
Installeren
Of je nu op zoek bent naar een autostoelalarm voor je baby, peuter of kind, onze Maxi-Cosi e-Safety is een autostoelkussen die past in de meeste Maxi-Cosi autostoeltjes en die beschermt tegen het onopzettelijk vergeten van een kind. Het slimme kussen detecteert wanneer je kleintje in het autostoeltje zit en stuurt een alarmmelding naar je smartphone wanneer je je op meer dan twintig meter afstand bevindt. 

Ontdek hoe je samen met e-Safety kunt ontdekken hoe je je autostoeltje slim kunt maken: 
1. Smart-autostoeltje
Om e-Safety te installeren, plaats je simpelweg het slimme kussen in het autostoeltje. Zorg ervoor dat e-Safety je kleintje detecteert wanneer je het slimme kussen voor de eerste keer gebruikt. In het geval dat je autostoeltje een zitverkleiner heeft en e-Safety daaronder wordt geplaatst, kan dat van invloed zijn op de vulling met sensor. Zorg er daarom voor dat je het slimme kussen altijd plaatst bovenop de zitverkleiner, om ervoor te zorgen dat je kleintje correct wordt gedetecteerd. 
2. Verbonden met de smartphone
Download de bijbehorende Maxi-Cosi e-Safety app op je smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is beschikbaar in diverse talen. 

Wist jij dat er tot wel vier slimme Maxi-Cosi e-Safety kussens aan de app kunnen worden gekoppeld? Op die manier kan e-Safety worden gebruikt voor het hele gezin.
3. Alarmmelding
Heb je je kleintje per ongeluk achtergelaten in de auto? e-Safety merkt wanneer je je te ver weg van de auto bevindt. Wanneer je je op meer dan twintig meter afstand bevindt, stuurt de app een alarmmelding naar je smartphone. Op deze manier kun je onmiddellijk actie ondernemen. Bij Maxi-Cosi raden we ouders aan deze functie te testen wanneer ze e-Safety voor het eerst gebruiken, om er zeker van te zijn dat de alarmfunctie werkt wanneer het nodig is. 

4. GPS-locatiedeling

No response within sixty seconds? In dat geval wordt de juiste GPS-locatie van je kind gedeeld met maximaal twee contactpersonen. Deze noodcontacten kunnen worden toegevoegd aan de e-Safety app door ouders zelf, zodat ze precies weten wie er op de hoogte wordt gebracht. 

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi begrijpen we dat jonge ouders het overzicht zo nu en dan kwijtraken en dat iedereen kan vergeten dat een kind nog in de auto zit. Daarom gaan we verder dan het verzorgen van noodoplossingen en helpen we je als ouder om het allerergste te voorkomen. 

Ons slimme e-Safety-kussen is ontwikkeld en getest om te voorkomen dat kinderen onopzettelijk worden achtergelaten in de auto. We bieden proactieve ondersteuning om de kans op menselijke fouten te beperken, het welzijn van het kind te verbeteren en ouders een veiliger gevoel te geven. Deze oplossingen kunnen echter nooit worden gezien als vervanging van oplettende ouders. 

Voor intelligente autostoeltjes

De Maxi-Cosi e-Safety maakt je autostoeltje slim en zorgt dat je kleintje veilig is. e-Safety is een accessoire voor autostoeltjes dat ouders herinnert aan hun kinderen als ze op pad gaan met de auto. Dit slimme kussen voor autostoeltjes detecteert kinderen vanaf 2,5 kg en is te gebruiken tot e
Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 31037332 Meld aan Aanbodpagina