Sophie la girafe So’Pure Blokken


  • Grote foto sophie la girafe so pure blokken kinderen en baby overige
  • Grote foto sophie la girafe so pure blokken kinderen en baby overige
Grote foto sophie la girafe so pure blokken kinderen en baby overige Grote foto sophie la girafe so pure blokken kinderen en baby overige
€ 13,99
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze leuke Sophie de Giraf So’Pure Blokken stimuleren de ontwikkeling van het zicht en de tast van je kindje, doordat elk blokje is voorzien van een ander zuurstokkleurtje en reliëf. Door de So’Pure Blokken te pakken, verplaatsen, gooien en stapelen


Het speelgoed van het bekende figuurtje Sophie de Giraf is al meer dan vijftig jaar geliefd bij baby’s, peuters én ouders die bewust kiezen voor veilig en milieuvriendelijk speelgoed voor hun kind. Het gebruik van natuurlijke materialen en het bijzondere design passen helemaal bij deze tijd!

Deze leuke Sophie de Giraf So’Pure Blokken stimuleren de ontwikkeling van het zicht en de tast van je kindje, doordat elk blokje is voorzien van een ander zuurstokkleurtje en reliëf. Door de So’Pure Blokken te pakken, verplaatsen, gooien en stapelen ontwikkelt je kindje zijn of haar fijne motoriek.

De So’Pure Blokken zijn gemaakt van 100% natuurrubber en absoluut vrij van alle schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid van je kind. Hier kan je kindje gerust op bijten! Met de producten uit de Sophie de Giraf So’Pure collectie geef je je kind veilig en milieuvriendelijk speelgoed.

Elk blokje heeft een afmeting van 4x4x4 cm. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 3056562201116
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Sophie la girafe
 ● SKU (eigen artikel code): sph-spblokken
Kenmerken: Kopen in Haarlem

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22535800

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.