Stapelbed Pino Fuchsia


  • Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers
  • Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers
Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto stapelbed pino fuchsia kinderen en baby complete kinderkamers
€ 599
Locatie Capelle aan den ijssel  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Prachtig design stapelbed met veel bergruimte. ✔ inclusief ingebouwde kledingkast ✔ 2 grote opberglades ✔ ingebouwde boekenplank en nachtkast ✔ inclusief matrasdrager voor het bovenbed (geen lattenbodem nodig) ✔ exclusief comfortbodem (voor onderbed)

Pino stapelbed essen-wit met Fuchsia accenten

 

Zoek je een stoer en functioneel stapelbed voor je kinderen?

Willen ze niet een standaard saai stapelbed waar ze na dag één al op uitgekeken zijn?

Hou je van slim en mooi design?

Dan is de Pino een aanrader.

Dit stapelbed wordt in Barcelona gemaakt en biedt naast een slaapplek voor 2 kinderen ook een zee aan opbergruimte .

Aan de kopse kant van het bed is een zeer diepe kledingkast met legplanken en kledingroede.

Onder het bed zit bovendien 2 opbergladen op wielen . In het onderbed heeft de kast een nis die gebruikt kan worden als nachtkastje.

De uiterst stabiele en veilige constructie is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met een melamine toplaag in mat wit met structuur, essenkleur en zilvergrijze accent.

 
Een stapelbed voor kinderen, waar moet je op letten?
Wij verkopen al sinds 2008 stapelbedden voor kinderen en willen je een aantal tips meegeven bij je zoektocht naar een nieuw stapelbed voor je kind.


 ●  Het belangrijkste van een stapelbed is dat de constructie veilig en getest is , je moet er niet aan denken dat het zomaar in elkaar kan storten. Een stapelbed moet voldoen aan het Europese keurmerk EN-747.


 


 ● Let erop dat er altijd een uitvalbeveiliging aanwezig is voor het bovenbed. Uit het bovenbed vallen moet ten alle tijden voorkomen worden.


 


 ●  Betrek je kinderen bij de keuze van het stapelbed , ze zullen het geweldig vinden en met smart uitkijken naar hun nieuwe slaapplek. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn en vol trots dit ook aan iedereen vertellen. Natuurlijk kan je hun keuze wel een beetje sturen :).


 


 ●  De ruimte tussen je plafond en het bovenmatras moet minimaal 75cm zijn . Het is fijn en comfortabel voor je kind om deze bewegingsruimte te hebben. Een ruimte kleiner dan 75cm raden wij af omdat de kans dan groot is dat je kind zijn of haar hoofd stoot tegen het plafond.


 


 ●  Hoe dik mag het matras zijn? Bij elk stapelbed hoort een maximale dikte van het matras. Dit heeft te maken met de uitvalbeveiliging. Een te dik matras kan dus gevaarlijk zijn , je kind kan dan uit het bed vallen omdat er dan niet meer genoeg over is van de uitvalbeveiliging. Zoek dus van tevoren uit hoe dik je matras mag zijn bij dat stapelbed.


 


 ●  Voorkom een miskoop en kijk goed naar de retourvoorwaarden van een winkel . Hoe goed je ook hebt georiënteerd, een product kan altijd tegenvallen. In de meubelbranche is het gebruikelijk dat je moet betalen voor retourzendingen. Het versturen van meubels is breekbaar en duur, bedragen van 50 tot 100 euro zijn niet vreemd. Bij ons halen wij de meubels gratis bij je op en je krijgt altijd en zonder gezeur, het volledige bedrag terug.


 
Voordelen van Stapelbed Pino


 ● 
Stevig en veilig, getest en veilig bevonden onder keurmerk EN-747

 ● Wordt geleverd met uitvalbeveiliging rondom
 ● 
Inclusief kledingkast (met roede en 3 legplanken)

 ● 
Inclusief bovenkastje te gebruiken
Kenmerken: Kopen in Capelle aan den ijssel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23590088

Meer Complete kinderkamers

Meer Complete kinderkamers aangeboden in deze subrubriek.