Sunstar Gum Kids - 10+ jaar tandenborstel - Paars


sinds 22-8-2021 03:07:51

Grote foto sunstar gum kids 10 jaar tandenborstel paars kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 3,49
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Speciaal ontworpen voor tieners om hun tanden en tandvlees goed te kunnen verzorgen, is deze slanke tandenborstel verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

Sunstar Gum Kids - 10+ jaar tandenborstel - Paars
Speciaal ontworpen voor tieners om hun tanden en tandvlees goed te kunnen verzorgen, is deze slanke tandenborstel verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.
Unieke tandenborstel die dankzij het handvat dwingt te poetsen onder een hoek van 45 graden. Zeer dunne hals reikt gemakkelijk achter in de mond en extra zachte haartjes. Ergonomisch handvat.

Voordelen:
✓ Zachte haren verwijderen voorzichtig tandplak
✓ Een smal toelopende kop en een gemakkelijk te hanteren handvat
✓ Handvat dwingt je te poetsen onder de hoek van 45 graden
✓ Speciaal ontwikkeld voor tieners
✓ Handige opbergkapje om je borstel hygiënisch op te bergen

Over Sunstar G-U-M
Het GUM-verhaal begint in 1923, toen Dr. John O. Butler, een parodontoloog uit Chicago, een innovatieve nieuwe tandenborstel introduceerde die speciaal was ontworpen om de mondhygiëne te verbeteren. Toen mensen zich realiseerden dat mondgezondheid belangrijk was voor hun algehele welzijn, kon Dr. Butler een bloeiend bedrijf opbouwen. Hij hield zich aan een basisfilosofie van onderzoek en ontwikkeling in de preventieve tandheelkunde. Zijn kracht lag in zijn integriteit, innovatie en kwaliteit.
SUNSTAR, een toonaangevende Japanse fabrikant van gezondheidsgerelateerde producten, werd in 1988 eigenaar van GUM en gebruikte zijn ervaring in productie, onderzoek en ontwikkeling om het bedrijf verder te laten groeien.

SUNSTAR is van mening dat de toestand van onze mondgezondheid diep verbonden is met de gezondheid van het hele lichaam. We hebben dit idee gepionierd en blijven het voorstaan ​​in samenwerking met tandheelkundige en medische specialisten over de hele wereld. Recent onderzoek heeft mogelijke verbanden aangetoond tussen mondhygiëne en ernstige gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen, diabetes en complicaties tijdens de zwangerschap.
Samen met de andere grote orale merken van SUNSTAR, BUTLER en GUIDOR, blijft GUM gebruikmaken van het nieuwste onderzoek en technologie om tandheelkundige professionals en apothekers te helpen patiënten de best mogelijke mondverzorging te bieden en de belofte van SUNSTAR van een betere gezondheid en een beter leven waar te maken.

Specificaties
Merk: Sunstar
Productsoort: Gum Tandenborstel Soft
Kleur:  Paars
Leeftijd:  vanaf 10 jaar
Inhoud per stuk: 1 tandenborstel
EAN: 7630019902656 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7630019902656
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Sunstar-Gum
 ● SKU (eigen artikel code): 7.4.4


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26172994 Meld aan Aanbodpagina