Sunstar Gum Kids - 7+ jaar tandenborstel - Paars


sinds 22-1-2022 03:22:33

Grote foto sunstar gum kids 7 jaar tandenborstel paars kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 5,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze Gum tandenborstel junior met timer is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. De tandenborstel reinigt dankzij de zachte borstelkop grondig en precies, terwijl de zachte kop tevens het tandvlees masseert. Deze tandenborstel geeft voor 1 minuut lang licht waardoor het een pretje wordt om de tanden te poetsen. Tandplak wordt grondig verwijderd, zodat de tanden beschermd worden tegen gaatjes. Na een minuut licht de timer op, zodat je kind zijn tanden langer poetst. Voor een goede start in mondhygiëne!

Sunstar Gum Kids - 7+ jaar tandenborstel - Paars
Deze Gum tandenborstel junior met timer is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. De tandenborstel reinigt dankzij de zachte borstelkop grondig en precies, terwijl de zachte kop tevens het tandvlees masseert. Deze tandenborstel geeft voor 1 minuut lang licht waardoor het een pretje wordt om de tanden te poetsen. Tandplak wordt grondig verwijderd, zodat de tanden beschermd worden tegen gaatjes. Na een minuut licht de timer op, zodat je kind zijn tanden langer poetst. Voor een goede start in mondhygiëne!Maak dit belangrijke onderdeel van je dagelijkse routine leuk en gemakkelijk met onze speelse oplichtende monsterborstels die de slechte monsters in de mond van je kleintje zullen verwijderen!Deze tandenborstel is speciaal ontworpen om kinderen aan te moedigen om 2 minuten, de aanbevolen poetstijd, op een plezierige manier te poetsen.

Voordelen:
✓ Kleurrijk monsterlicht dat één minuut knippert - kinderen kunnen eenvoudig hun boventanden poetsen totdat het licht stopt met knipperen en dan herhalen voor de ondertanden
✓ Een smal toelopende kop en een gemakkelijk te hanteren handvat
✓ Een handige zuignap biedt een leuke en gemakkelijke manier om de tandenborstel op te bergen, de borstelharen schoon te houden en rommel rond de gootsteen te verminderen.


Poetstips:
Zodra de eerste melktand doorkomt, is het tijd om twee keer per dag te gaan poetsen. Volg deze stappen:


 ● Zet je kind op schoot waarbij het hoofd tegen je borst rust.
 ● Gebruik een babytandenborstel en begin met een heel klein beetje tandpasta die bij de leeftijd past, zoals Prodent Woezel & Pip Kids tandpasta voor kinderen van 0-5 jaar.
 ● Begin de tanden heel zacht te poetsen met cirkelvormige bewegingen en zorg ervoor dat je overal komt.
 ● Laat je kind naderhand de tandpasta uitspugen. Er hoeft niet met water gespoeld te worden. Dit vermindert de werking van fluoride.

Sommige kinderen vinden tandenpoetsen niet fijn, waardoor het een uitdaging wordt. Maak je geen zorgen, dit is heel natuurlijk. Probeer er een spelletje van te maken of laat ze in de spiegel kijken. Het belangrijkste is dat je doorzet zodat ze er op een gegeven moment gewend aan raken.
Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk inslikken. Kinderen onder begeleiding laten poetsen. Raadpleeg een tandarts als je kind fluoride in een andere vorm gebruikt. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. 

Over Sunstar G-U-M
Het GUM-verhaal begint in 1923, toen Dr. John O. Butler, een parodontoloog uit Chicago, een innovatieve nieuwe tandenborstel introduceerde die speciaal was ontworpen om de mondhygiëne te verbeteren. Toen mensen zich realiseerden dat mondgezondheid belangrijk was voor hun algehele welzijn, kon Dr. Butler een bloeiend bedrijf opbou
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25183324 Meld aan Aanbodpagina