Swingbag schommelzak voor binnen en buiten


sinds 25-9-2019 06:09:53

  • Grote foto swingbag schommelzak voor binnen en buiten kinderen en baby actiespeelgoed
  • Grote foto swingbag schommelzak voor binnen en buiten kinderen en baby actiespeelgoed
  • Grote foto swingbag schommelzak voor binnen en buiten kinderen en baby actiespeelgoed
Grote foto swingbag schommelzak voor binnen en buiten kinderen en baby actiespeelgoed Grote foto swingbag schommelzak voor binnen en buiten kinderen en baby actiespeelgoed Grote foto swingbag schommelzak voor binnen en buiten kinderen en baby actiespeelgoed
prijs: € 39,95
Locatie : Oss  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Kinderen spelen graag in de frisse buitenlucht. Buitenspelen en in beweging zijn is precies wat kinderen nodig hebben. Spelen, zwaaien, zwieren en ravotten; de creativiteit en energie van kinderen kennen geen grenzen. De SwingBag biedt tal van mogelijkheden waarbij een kind zijn fantasie en bewegingsdrang de vrije loop kan laten. De SwingBag biedt eindeloos veel speelplezier, activiteit en prikkeling voor de fantasie. Niet alleen leuk, maar moedigt kinderen aan om hun(motorische ) vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontdekken!
Kwaliteit en Veiligheid
Plezier staat bij de SwingBag absoluut op de voorgrond, maar veiligheid is belangrijke voorwaarde. Om kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen is de SwingBag vervaardigd van hoogwaardig luchtdoorlatend TenCate materiaal. Dankzij het gebruik van 100% polyester filamentvezels is de stof zeer duurzaam en waterafstotend. Het TenCate materiaal is getest op schadelijke stoffen en voldoet dan ook aan de strenge ‘Öko-Tex Standard’. De SwingBag is dan ook geschikt voor duurzaam buitengebruik en voldoet aan alle veiligheidseisen conform de actuele speelgoednorm EN71-1,2,3,8,9.
Plug & Play Bevestiging, supereenvoudig
Het ophangen van de SwingBag is kinderlijk eenvoudig. Met de bijgeleverde verstelbare ophangtouwen hangt u de SwingBag gemakkelijk op de juiste hoogte. 2x klikken en klaar, spelen maar!
Maximaal belastbaar: 50 kg
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Past op elke schommel of stevige balk/plafond met haken
Geleverd inclusief touwen en ogen
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Oss


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23161698 Meld aan Aanbodpagina