BERG Champion Trampoline 330cm Deluxe Zwart


sinds 27-4-2023 18:03:24


prijs: € 1239
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Zwarte BERG Champion 330 met Deluxe veiligheidsnet
BERG heeft haar kampioen gevonden: de Champion. In deze serie heeft BERG haar kennis en ervaring toegepast om tot de optimale sprong te komen. Het resultaat is een waardige kwaliteit trampoline. De Champion heeft een soepele, lichte sprong en is samengesteld uit hoogwaardige materialen. Daarnaast is de trampoline voorzien van innovatieve toepassingen. De BERG Champion is erg geschikt voor intensief gebruik en kan als uniek ervaren worden. Een levensduur van wel 8 jaar en langer wordt sowieso gegarandeerd!

Wat de BERG Champion 330 cm uniek maakt, is haar sprong. De sprong is ver geoptimaliseerd door toepassing unieke TwinSpring Gold veren en een AirFlow springdoek. Het springdoek heeft een meer open structuur dan een gemiddeld springdoek waarbij 50% meer lucht door gelaten wordt. Door de lagere weerstand in het doek, kan een veel hogere sprong bereikt worden. Daarnaast zorgen de TwinSpring Gold veren voor een groter springoppervlak. Doordat de veren op dubbele wijze (in v-vorm) gemonteerd worden, wordt het springoppervlak vergroot. De springer wordt niet direct terug gebracht naar het midden van het doek en ervaart meer springplezier.

Bij de BERG Champion trampoline worden de veren en het frame beschermd door een brede trampoline rand. Deze zwarte rand is van groot belang om veiligheid te waarborgen. De rand is extra duurzaam door de dikke vulling en het dikkere PVC hier omheen. De beschermrand is 38 cm breed. De vulling bestaat uit 3 cm dikke Closed Cell PE Foam. De vulling wordt omsloten door UV resistent PVC bisonyl van 0,6 mm dik.

De Champion 330 cm op poten is ideaal wanneer u een trampoline snel wilt monteren en gebruiken. Doordat de Champion op poten staat, kan deze makkelijk verplaatst worden. Het metalen onderstel is dubbel thermisch gegalvaniseerd en voorzien van een zwarte poedercoat. Dit betekent dat weersinvloeden weinig kans hebben om het frame aan te tasten. Daarnaast hebben de buizen een diameter van 4,2 cm en een wanddikte van 2 mm. BERG geeft maar liefst 10 jaar garantie op het frame en na registratie 13 jaar.

Bij deze trampoline wordt een Deluxe veiligheidsnet geleverd. Het net is hoogwaardig afgewerkt en zorgt voor extra veiligheid tijdens het springen. Het veiligheidsnet is eenvoudig te monteren op de gebogen buizen en het frame. Door de glasfiber ring aan de bovenkant, blijft het net altijd strak gespannen staan. De overlappende ingang zorgt dat het net te allen tijde goed afgesloten is. Hierdoor is het op geen enkele manier mogelijk om van de trampoline te vallen.

Goed om te weten: bij een Champion is een opstap trap los te bestellen. Vergeet niet om dit te doen om de trampoline 330 cm makkelijk toegankelijk te maken.
Kenmerken BERG Champion 330 met Deluxe net

 ● Soepele, zachte en hoge sprong door de combinatie van TwinSpring Gold veren en AirFlow springmat
 ● Combinatie van hoogwaardig toegepaste materialen
 ● Hoogwaardig Deluxe veiligheidsnet
 ● Opstap trap kan los aangeschaft worden
Zwarte trampoline rand

 ● Hoogwaardige rand gemaakt van PVC bisonyl (0,60 mm dik)
 ● Waterafstotend en kleurvast
 ● Extra dikke vulling 3 cm van closed cell PE foam
 ● 38 cm breed om de veren en het frame veilig af te dekken
Uniek springdoek

 ● Gemaakt van polypropyleen
 ● UV bestendig en slijtvast
 ● Open AirFlow structuur voor hogere sprong
 ● Voorzien van stalen driehoek haken om de veren in te spannen
Stevig frame

 ● Dubbel thermisch gegalvaniseerd en
Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 31538056 Meld aan Aanbodpagina