Tricot Slen - Silver Cloud - Organic draagdoek


sinds 29-6-2020 4:02:05

  • Grote foto tricot slen silver cloud organic draagdoek kinderen en baby overige babyartikelen
  • Grote foto tricot slen silver cloud organic draagdoek kinderen en baby overige babyartikelen
Grote foto tricot slen silver cloud organic draagdoek kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto tricot slen silver cloud organic draagdoek kinderen en baby overige babyartikelen
prijs: 
€ 59,95
Locatie : Achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Baby-Draagdoek . Rekbaar Biologisch katoen 560 cm. Lange babydraagdoek van organisch katoen. merk: babylonia.

Over de Tricot-slen:
Download handleiding (NL) De tricot-slen is een lange gebreide wikkeldoek van 100% stretch katoen waarmee je je baby op 6 verschillende manieren kan dragen - zowel liggend als rechtop! Rug en hoofdje van de baby worden perfect ondersteund. Optimaal draagcomfort: perfecte gewichtsverdeling over bovenlichaam en heupen.

_____________________________________________________________
Over draagdoeken algemeen:
• BABY’S HEBBEN HUIDHONGER
Na negen maanden van warmte, relatieve duisternis, veel beweging en constant contact met de moeder, vormt de geboorte een grote overgang en hebben baby’s behoefte - en recht - aan veel en intiem contact met de ouder.
Baby’s die dicht op de buik gedragen worden, genieten zichtbaar van het directe lichamelijke contact. Het koesterende lijf-op-lijf contact vervult een eerste en diepe behoefte van de baby en biedt het een ideale positie om de wereld te ontdekken.
• VEILIG EN GEBORGEN GEVOEL
In een draagdoek voelt een baby zich veilig en geborgen. Hij voelt de lichaamswarmte en hoort de stem en de hartslag van zijn moeder.
Hij herkent haar geur en bevindt zich in voortdurend oog- en huidcontact met haar. Het dragen van je baby in een draagdoek levert ontegensprekelijk alleen maar voordelen op.
• BABY’S HUILEN VEEL MINDER ...
Onderzoek toont onmiskenbaar aan dat baby’s die dagelijks gedragen worden veel minder huilen.
In een draagdoek wordt de baby niet gedwongen om passief en wachtend de dag door te brengen, maar neemt hij op een natuurlijke manier deel aan de dagelijkse activiteiten van de vader of moeder. Uw baby krijgt zo heel wat te zien en te horen, wat zijn psycho-sociale ontwikkeling ten goede komt. Wordt het hem even teveel dan sluit hij zijn oogjes en valt in slaap tegen de borst van zijn drager. Hoe kan het beter?
• STIMULEERT EEN EVENWICHTIGE ONTWIKKELING
De massa prikkels die een baby op korte tijd te verwerken krijgt boezemen hem, zo vlak bij zijn moeder, geen angst in, in tegenstelling tot wanneer hij alleen in een stille wieg zou liggen. Dit gevoel van veiligheid leidt tot de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en vormt later de basis voor een zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid . In tegenstelling tot wat vroeger werd aangenomen, is het nu wel duidelijk dat het veel dragen van je baby niet leidt tot verwennerij en afhankelijkheid maar dat wel het tegendeel wordt bereikt.
• EN DE VADERS .....
In de loop van de eerste maanden is het voor de jonge vader vaak niet gemakkelijk om een goede, hechte band met de baby op te bouwen.
Met een draagdoek kan hij al heel vroeg dingen ondernemen met het kindje veilig op zijn buik en zal de hechting veel beter verlopen.
• VEILIG EN COMFORTABEL DRAGEN
Met draagdoeken van Babylonia kun je een baby zowel liggend als rechtopzittend dragen.
Dit is uniek!
De eerste maanden ligt je baby lekker tegen je aan in de natuurlijke ‘komma’-houding.
De rug, nek en het hoofdje van de baby worden niet belast, maar optimaal ondersteund.
Vanaf ongeveer drie maanden, mag de baby rechtop zittend gedragen worden. Hij zit dan op een breed steunvlak, de beentjes gespreid en met een bolle rug. Dit is een ideale uitgangspositie voor de ontwikkeling van een gezond heupgewricht. Je baby hangt niet, maar zit ontspannen tegen je aan.
• ERGONOMISCH VERANTWOORD
Ergonomen zijn h
Kenmerken: Kopen in AchelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23471490 Meld aan Aanbodpagina