Twist 2-1 Max Mobile Wood 6ft


sinds 5-8-2022 03:03:07

Grote foto twist 2 1 max mobile wood 6ft kinderen en baby overige
prijs: € 548,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het beste van 2 spellen met de TopTable Twist 2-1 Max Mobile Wood
De TopTable Twist 2-1 Max Mobile Wood is de ultieme multitafel voor de fanatieke speelfanaten onder ons. Klap het airhockey speelveld uit voor een potje airhockey. Of kies voor poolen door het speelblad van de tafel om te slaan. De TopTable Twist 2-1 Max Mobile Wood biedt voor zowel kinderen als volwassenen een leuke uitdaging om thuis deze spellen te spelen.
De Twist 2-1 Max Mobile Wood is een goede middenklasse speeltafel die door het fraaie design en haar compactheid een goede en praktische keuze is voor in huis. De ombouw is voorzien van een houtnerf print. De hoeken en het onderstel zijn zwart uitgevoerd. Dit geeft de Max Mobile Woord een rustieke en natuurlijke uitstraling. De multitafel rust met een zijde op een stevige stand met vier zwenkwielen. Groot voordeel van deze kant is dat er bergruimte geboden wordt om alle accessoires in op te bergen. Wanneer de tafel omhoog geklapt wordt, is deze op de vier wielen te verplaatsen en te vergrendelen middels te klemremmen. De andere zijde rust op de een uitklapbare voet. Voorzien van twee stelvoeten om de tafel waterpas te stellen. Door de extra dwarsbalk, geniet de tafel extra stabiliteit.
Het speelveld van de airhockeytafel bestaat uit een PVC toplaag waar de pucks prima over glijden. Op de korte zijdes zitten geïntegreerde goals. Op de lange zijdes zijn de score tellers terug te vinden. In de speeltafel zelf zit de luchtmotor bevestigd. Deze blaast lucht door het speeloppervlak om de pucks over het oppervlak te laten zweven. Gebruik de meegeleverde driehoek puck om het spel een extra dimensie te geven!
De pooltafel is voorzien van een prachtig blauw laken. Ook hier wordt een volledige set aan accessoires meegeleverd. Hierbij zijn de poolballen van officieel wedstrijdformaat voor een optimale spelbeleving. Het speloppervlak is voorzien van 6 pockets en stootranden.
Kenmerken van de TopTable Twist 2-1 Max Mobile Wood
 ● Afmetingen tafel 103x191x82 cm (lxbxh)
 ● Afmeting opgeklapt 109x220x40 (lxbxd)
Afmeting speelveld (lxb): 180x90 cm
 ● Geschikt voor recreatief thuisgebruik
 ● Inclusief 16 poolballen (57,2 mm), 2 keuen, triangel, krijtjes en borstel
 ● Inclusief 1 groene driehoek puck, 1 zwarte en 2 rode pucks (63 mm) en 2 pushers (96 mm), geïntegreerde luchtmotor
 ● Gewicht van 98 kg
 ● 1 jaar garantie

Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.
Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24920360 Meld aan Aanbodpagina