Verzorgingstas - Rugzak - Luiertas FreeON Grey-Gold


sinds 27-8-2023 12:24:43


prijs: € 29,95
Locatie : Amersfoort  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Voor ouders met baby’s en peuters is deze  verzorgingstas & rugzak in 1 van FreeON  onmisbaar. Met deze luiertas heb je alles bij de hand. De verzorgingstas is compleet met verschoningsmatje, zodat je je kindje overal een schone luier aan kan doen! Ook heeft de tas twee thermovakken om flesjes warm of koud te houden.

De  FreeON Gold fashion verzorgingstas  is een lekkere compacte tas, maar beschikt door zijn handige indeling over voldoende ruimte om alle spulletjes georganiseerd mee te nemen als je op pad gaat met je  Koter . Aan de binnenkant is de tas voorzien van een groot compartiment en een apart compartiment om natte en vieze kleding of doekjes apart te houden van de andere spulletjes . Ook zitten er twee geïsoleerde vakken voor thermosflesjes om de flesjes op de juiste temperatuur te houden. Aan de voorzijde zit een compartiment met rits. Hierachter bevinden zich een groot vak en 3 vakjes voor b.v. flesjes.

Deze stijlvolle, lichtgewicht  verzorgingstas van FreeON  heeft handige draaghengsels en is voorzien van comfortabele verstelbare schouderbanden.
Kenmerken verzorgingstas Gold van FreeON

 ● Verzorgingstas & Rugzak in 1
 ● Hoofd compartiment met ritsluiting en verschoonmatrasje
 ● Inlcusief isothermische flessenhouder voor 2 flessen
 ● Verschillende opbergvakjes voor o.a. gsm en telefoon
 ● Comfortabele gevoerde en verstelbare schouderriemen
 ● Gemakkelijk te reinigen buitenkant
 ● Gewicht 750 gram
 ● Afmetingen Tas: 30 x 22 x 42 cm 

Kenmerken: Kopen in AmersfoortKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54019206 Meld aan Aanbodpagina