(Voet)afdrukken - safari

sinds 3-6-2024 18:49:27


prijs: € 26,99
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze (voet)afdrukken prikkelen gegarandeerd de nieuwsgierigheid van kinderen en spreken tot de verbeelding. Elke steen toont aan de ene kant de voetafdruk van een dier en aan de andere kant het dier zelf. Perfect om vroege onderzoeksvaardigheden aan te moedigen terwijl kinderen de acht voetafdrukken onderzoeken, vergelijken en sorteren. Kinderen zullen genieten van het maken van afdrukken en het vergelijken van de verschillende vormen van de voetafdrukken en van de kenmerken van de dieren. Ze zijn gemaakt van een unieke steenmix. De stenen zijn duurzaam en geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis: in modder, zand, water of aarde. Een set heeft 8 dubbelzijdige stenen.

Inhoud
8 dubbelzijdige stenen met (voet)afdrukken - safari (afm. 9 x 6 cm) Leeuw, olifant, neushoorn, giraf, nijlpaard, struisvogel, cheeta en zebra.
Houten Onderwijsmateriaal is een sterk groeiend bedrijf dat handgemaakte houten spelborden ontwerpt. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op onze website waar u, buiten onze eigen spelborden, een zeer uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende educatieve producten zult vinden. houtenonderwijsmateriaal.be Sint-Martensommegangstraat 23B, 9220 MOERZEKE 052 52 01 32 - info@houtenonderwijsmateriaal.be

Kenmerken: Kopen in Woerden


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 117562739 Meld aan Aanbodpagina