Zwitsal Baby - Bodylotion - 6 x 200ml - 6-Pack Voordeelverpa


sinds 23-6-2021 10:50:32

  • Grote foto zwitsal baby bodylotion 6 x 200ml 6 pack voordeelverpa kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zwitsal baby bodylotion 6 x 200ml 6 pack voordeelverpa kinderen en baby dekens en slaapzakjes
Grote foto zwitsal baby bodylotion 6 x 200ml 6 pack voordeelverpa kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal baby bodylotion 6 x 200ml 6 pack voordeelverpa kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 18,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Aanbieding 6 Pack Voordeelverpakking: Zwitsal Bodylotion met vochtinbrengende werking houdt de vochtbalans op peil, en helpt tegen uitdroging van de huid van je baby. Het is deze verzorgende en beschermende werking die maakt dat de producten van Zwitsal zo geschikt zijn voor je kleintje.

Zwitsal Baby - Bodylotion - 6 x 200ml - 6-Pack Voordeelverpakking
Zwitsal Baby - Bodylotion - 200ml met vochtinbrengende werking houdt de vochtbalans op peil en helpt tegen uitdroging van de huid van je baby.

Een baby is vaak druk bezig met de wereld om zich heen. Een droge of geïrriteerde huid kan er dan voor zorgen dat je kindje niet lekker in zijn of haar vel zit. Natuurlijk wil je dat je kleintje zorgeloos de wereld kan gaan verkennen. Het is daarom belangrijk dat je er al vroeg voor zorgt dat het kwetsbare huidje voldoende bescherming krijgt.

Zwitsal Bodylotion met vochtinbrengende werking houdt de vochtbalans op peil, en helpt tegen uitdroging van de huid van je baby. Het is deze verzorgende en beschermende werking die maakt dat de producten van Zwitsal zo geschikt zijn voor je kleintje. Bovendien zorgt de bodylotion van Zwitsal voor een heerlijk zachte en soepele huid. Ook heeft de bodylotion, net zoals alle andere producten van Zwitsal, een heerlijke geur. Daarnaast is bodylotion van Zwitsal heel fijn en handig in gebruik. Smeer je kindje in met Zwitsal Bodylotion, een leuk momentje voor jezelf en je baby.

Uiteraard wordt Zwitsal Bodylotion uitvoerig klinisch getest en is deze pH-huidneutraal. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje als je kiest voor één van de producten van Zwitsal. Als je kindje zou kunnen kiezen zou het kiezen voor Zwitsal!

Voordelen:
✓ Bodylotion met vochtinbrengende werking
✓  Houdt de vochtbalans op peil
✓ Helpt tegen uitdroging
✓ Uitvoerig klinisch getest
✓  pH-huidneutraal

Specificatie's:
Merk: Zwitsal
Productsoort:  Bodylotion
Inhoud: 6 x 200ml
EAN:  8719979751234
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8719979751234
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Zwitsal
 ● SKU (eigen artikel code): 9.4.9


Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26173065 Meld aan Aanbodpagina