Zwitsal - Deodorant Spray - Soft - 3 x 100 ml - Voordeelpack


sinds 10-10-2021 03:13:24

  • Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes
Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal deodorant spray soft 3 x 100 ml voordeelpack kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 10,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Aanbieding 3 Pack Voordeelverpakking: Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne en vertrouwde geur is. Na vele verzoeken van fans introduceert Zwitsal deze zomer een zachte deodorant met de bekende geur van Zwitsal. Zwitsal Deodorant Original laat je urenlang lekker fris en heerlijk ruiken, zonder alcohol. De nieuwe deodorant is, behalve voor alle liefhebbers van de geur van Zwitsal, ook uitermate geschikt voor tieners.

Zwitsal - Deodorant Spray - Soft - 3 x 100 ml - Voordeelpack
Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne en vertrouwde geur is. Na vele verzoeken van fans introduceert Zwitsal deze zomer een zachte deodorant met de bekende geur van Zwitsal. Zwitsal Deodorant Original laat je urenlang lekker fris en heerlijk ruiken, zonder alcohol. De nieuwe deodorant is, behalve voor alle liefhebbers van de geur van Zwitsal, ook uitermate geschikt voor tieners.

In de puberteit verandert het lichaam en gaan jonge vrouwen op zoek naar hun eerste deodorant met een lekkere geur. Zwitsal Deodorant Original biedt dagelijkse zachtheid met de vertrouwde geur van Zwitsal. De zachte verzorging is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt 24 uur voor die heerlijke, iconische geur. De Zwitsal Deodorant Original is goed te combineren met de andere verzorgingsproducten in ons uitgebreide assortiment, zoals de bodywash, de shampoo, de bodylotion of de verzorgende crème. Deze producten zijn niet alleen populair als babyverzorgingsproducten, maar ook veel volwassenen zijn inmiddels echte liefhebbers van de zachtheid en de unieke geur van Zwitsal.

De inhoud van de nieuwe Zwitsal deodorant is 100ml, maar de deo gaat net zo lang mee als een deo van 200ml, omdat het een compressed formule is. 
Let wel op: deze deodorant is niet geschikt voor de gevoelige huid van baby's en kinderen.

Gebruik
Spuit op een afstand van 15cm op het lichaam. 
VOORZORGSMAATREGELEN: Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. 
GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, C12-15 Alkyl Benzoate, Triethyl Citrate, Ethylhexy lglycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Glycerin, Niacinamide, BHT, Octyldodecanol, Tocopherol.

Meer over
Het merk Zwitsal bestaat sinds 1920 en is geschikt is voor jong en oud, voor de echte Zwitsal fans.

Zwitsal Deodorant Original, een verzorgende en zachte deodorant met de heerlijke, vertrouwde geur van Zwitsal.

✓ Zwitsal Deodorant Original heeft de unieke geur van Zwitsal
✓ eodorant voor tieners en natuurlijk voor vrouwen die van de geur van Zwitsal houden
✓ Zachte en milde deodorant met 0% alcohol
✓ Niet geschikt voor baby's en kleine kinderen
✓ <
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26173069 Meld aan Aanbodpagina