Zwitsal Kids - Zonnebrandspray - SPF 50+ - 200 ml - 0% parfu


sinds 22-7-2021 03:29:13

  • Grote foto zwitsal kids zonnebrandspray spf 50 200 ml 0 parfu kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zwitsal kids zonnebrandspray spf 50 200 ml 0 parfu kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zwitsal kids zonnebrandspray spf 50 200 ml 0 parfu kinderen en baby dekens en slaapzakjes
Grote foto zwitsal kids zonnebrandspray spf 50 200 ml 0 parfu kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal kids zonnebrandspray spf 50 200 ml 0 parfu kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal kids zonnebrandspray spf 50 200 ml 0 parfu kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 18,49
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Zwitsal Zonnespray SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnespray met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje. 0 % parfum.

Zwitsal Kids - Zonnebrandspray - SPF 50+ - 200 ml - 0% parfum
Zwitsal SPF50+ Zonnespray is een verzorgende en waterresistente zonnespray met zonbeschermingsfactor 50 voor je kindje. Het is makkelijk smeerbaar en plakt niet. Deze zonnespray met uv A- en uv B-filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal geur. 
De handige pompflacon is ideaal voor het gehele gezin. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Deze formule is ook voorzien van 0% parfum voor de extra gevoeligehuid van je baby of kindje. 

Voordelen:
✓ 0% parfum
✓ Zeer hoge bescherming (SPF50 +)
✓ Waterresistent
✓ Verzorgend
✓ Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtje
✓ Geavanceerde UVA- en UVB-bescherming
✓ De gevoelige huid van kinderen
✓ Hypoallergeen
✓ Getest onder pediatrische controle
✓ Geen kleurstoffen 
✓ Niet plakkerig

Zwitsal Zonnespray SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnespray met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje. Het is makkelijk smeerbaar en plakt niet! Deze zonnespray met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal geur. Een handige pompflacon voor het gehele gezin. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Gebruiksaanwijzing: Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrandspray met hoge zonfactor biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnepetje.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

Hoe gebruik je de Zwitsal Sun Kids SPF50+ Zonnespray?
Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Hou baby s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrandspray met hoge zonfactor biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnepetje.

Over Zwitsal
Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij wil Zwitsal dat zo houden. Daarom zorgen zij er al bijna 100 jaar voor dat hun babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.
Zwitsal vindt het belangrijk dat de producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden zij veel aandacht aan de kwaliteit van hun prod
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26018227 Meld aan Aanbodpagina